Online tuinplanten kopen


Wanneer je geen zin hebt om langs het tuincentrum te gaan is het heel gemakkelijk om je tuinplanten online te kopen. Je hebt online enorm veel keuze en je hebt direct ook de mogelijkheid om informatie in te winnen over de verschillende planten. Hier vind je de verschillende soorten tuinplanten en waar je terecht kunt om deze planten aan te schaffen. Het grote voordeel van online tuinplanten kopen is dat je ze binnen enkele dagen thuis krijgt bezorgd, je snel een goed overzicht hebt van de prijzen en een goede afweging kan maken en je ze vervolgens alleen nog maar hoeft te planten.

Verschillende soorten tuinplanten

Voordat je de bestelling plaatst is het natuurlijk belangrijk om te kiezen welke tuinplanten je in de tuin wilt gaan plaatsen. Hierbij heb je de keuze uit tientallen plantensoorten die niet misstaan in de tuin. Of je nu de voor- of achtertuin wilt aanpakken, je hebt verschillende soorten planten:

  • vaste tuinplanten
  • bloeiende tuinplanten
  • makkelijke tuinplanten
Soorten: Beschrijving Soorten:
Vaste tuinplanten Deze planten sterven in het najaar boven de grond af maar komen in het voorjaar weer tot bloei. Bamboe, Aster, Blauwgras, Japans siergras, Kattenkruid, Bieslook en meer.
Bloeiende tuinplanten Deze planten komen in het voorjaar volop tot bloei en zorgen dan voor een kleurrijke tuin. Afrikaanse lelie, Anjers, Lavendel, Vingerhoedskruid, Duizendblad en meer.
Makkelijke tuinplanten Deze planten zijn makkelijk en hebben amper onderhoud nodig. Helleborus, Persicaria, Salie, Sedum, Pioenrozen en meer.

 

Zaden of volgroeide tuinplanten

Bij het kiezen van tuinplanten kun je kiezen voor de zaden van tuinplanten, zodat je de plant op het juiste moment kunt planten. Er zijn prachtige tuinplanten die je eenvoudig kunt planten, waar je wel even op moet wachten. Maar je hebt ook de mogelijkheid om al volgroeide tuinplanten online te kopen. Wanneer je van te voren kijkt wanneer je deze kunt planten kun je ze op het goede moment bestellen en direct planten.

Hoeveel kost een tuinplant?

De kosten van tuinplanten lopen enorm uiteen en dat heeft alles te maken met de verschillende soorten planten die beschikbaar zijn. Vaak kun je op webwinkels de maat van een plant uitzoeken: hoe groter de plant, hoe meer je ervoor betaalt. Zo kan een Taxushaag als kale wortel gekocht worden voor €1,49, maar betaal je €239,95 voor een haag van 275 cm.